Myrer - Bekæmpelse af myrer

 

De myrer man ser mest, er de sorte have myrer. Man ser den tit på terrasser og i boliger. De sorte have myrer bor i jorden, helst under sten og fliser, men kan også slå sig ned under selve huset. Et etplans hus er særlig velegnet set fra myrens side, fordi de bygger reder i husets isolering og kan derfra komme op igennem de revner der kommer i betonen i løbet af årene.

 

Har man sorte have myrer i sit hus, vil man hurtigt konstatere, at en klat syltetøj eller en brødkrumme ikke skal ligge længe før myrerne dukker op.

 

Bekæmpelse af myrer

 

Det bedste vil selvfølgelig være, at ødelægge selve myreboet. Dette er stort set en umulig opgave, da den sorte myrer bor under boligen.

 

En bekæmpelse af sorte havemyrer som privatperson, er stort set en umulig opgave, da diverse håndkøbsprodukter kun har en virkning, der er meget kortvarig. Det vil sige, at myrerne aldrig når ned i selve boet med giften.

 

Professionelle skadedyrsfirmaer har en langtidsvirkende godkendt gift til indedørs brug. 

 

AB-SkadedyrsService sprøjter myregift udvendig på soklen samt indvendig på paneler. På denne måde får myrerne giften på kroppen, og slæber den ned i deres myrebo.

 

AB-SkadedyrsService råder over de nyeste bekæmpelsesmidler, der er helt lugtfri samt til gavn for miljøet, s å man kan være hjemme under selve behandlingen.

 

Ved bekæmpelse med insektmidler skal man sikre sig, at det af etiketten fremgår, at midlet er godkendt til bekæmpelse af myrer, og at man bruger det i overensstemmelse med brugsanvisningen.

 

Udendørs:
Udendørs vil det som regel ikke være rimeligt at bekæmpe myrer i større stil.
Kogende vand uden myregift kan bruges, hvor forholdene tillader det.

 

Flyvemyrer - bekæmpelse

 

Vi bliver kontaktet i stor stil af bekymrede husejere, der har flere hundret flyvemyrer i deres bolig. Det eneste man kan gøre for at bekæmpe flyvemyrer er, at sprøjte insektgift på dem og derefter støvstuge dem op. Dette er heldigvis et fænomen, der udelukkende varer 7 - 10 dage.

 

Har man en del flyvemyrer indedørs, er det tegn på ,at man har et myrebo under sit huset. Det vil således være mest rentabelt at få et skadedyrsfirma ud og løse deres myreproblem.

Medlem af brancheforeningen for skadedyrsbeæmpere