Stueflue

 

Stuefluelarverne lever i gødning, men kan også leve i køkkenaffald og i rådne stoffer, f.eks. køkkenafløb. En hunstueflue kan lægge op til 1000 æg under de mest gunstigste forhold. Ved en temperatur på ca. 30 grader, tager hele udviklingen ca. 7 døgn fra æggene er lagt, til de klækker.

 

Det er ikke bevist at fluer er potentielle smittespredere, men det virker uhygiejnisk hos de fleste mennesker at have en sværm af fluer omkring sig. Der er ingen grund til bekymring fordi der kravler et par fluer på køkkenbordet.

 

Lille stueflue

 

Efter stuefluen, er den lille stueflue den mest udbredte i landet. Man ser den flyve nærmest forvirret rundt om lysekroner, lamper og på sofabordet. Det virker hos de fleste mennesker voldsomt irriterende, at have fluer kredsene rundt i huset. Den lille stueflue lægger sine æg i meget fugtige og rådne stoffer f.eks. i køkkenafløb og lignende steder, og her udvikler de små flade larver sig.

 

Det er ikke bevist at den lille stueflue er potentielle smittespredere.

 

Bekæmpelse

 

AB-SkadedyrsService har en professionel ekspertise og erfaring i bekæmpelse af alle skadedyr. Kontakt os for evt. rådgivning eller bekæmpelse.

Medlem af brancheforeningen for skadedyrsbeæmpere