Duesikring

 

AB-SkadedyrsService kan tilbyde alle former for duesikringssystemer. Alle vore produkter er godkendt efter de strengeste normer.

 

Vi samarbejder med de førende eksperter i Europa og kan derfor altid levere den mest optimale løsning for netop Deres behov, hvad enten man vælger piggesystem, wiresystem, netsystem, barriere system eller dueindfangningssystem.

 

Vi leverer naturligvis også gerne servicegaranti på alle systemerne én gang årligt eller efter behov. Dette kan spare en virksomhed for mange penge.

 

Vi er igennem en årrække blevet kontaktet af kunder der, har fået udført duesikring. Fra start, har de indhentet 3 tilbud, og har valgt den billigste. Allerede efter det første år, er duesikringen i så dårlig stand, at hele sikringen desværre må reetableres. Kunden startede med at vælge den billigste løsning, men endte ud med at betale den dyreste. Vores mening/erfaring er, at man ikke altid skal vælge den billigste, da vores mening er, "man får hvad man betaler for". Vi er som seriøs samarbejdspartner ikke de billigste på markedet, men vi har respekt for vores arbejde, og ønsker naturligvis at kunne se kunden i øjnene, når fakturaen er sendt.

 

AB-SkadedyrsService "tænker Grønt" og bruger altid miljørigtige alternativer til gavn for miljøet.

 

Ny strategi for tilbudsgivning

 

Vi er blevet kontaktet af mange firmaer/beboelsesejendomme, som gerne ville have os ud og give et tilbud på en kommende duesikring. Desværre er det sket alt for ofte, at kontaktpersonen ikke er dukket op, har "glemt" os eller har fundet et firma der kunne komme samme dag, uden at give os besked om dette.

 

Dette betyder desværre, at vi har brugt 1 1/2 time, som en anden kunde kunne have fået glæde af. Derfor er vi kommet til den beslutning i AB-SkadedyrsService, at vi tager kr. 650,- + moms for et konsulentbesøg/tilbud. Den pris får man naturligvis refunderet via den tilsendte faktura efter endt arbejde.

 

Dueindfangning

 

Indenfor de sidste par år, har AB-skadedyrsService haft optimal succes med at indfange duer i såkaldte "duebure".

 

Indfangning i "duebure" foregår således, at der først lægges "lokkemad" ud til dem. Der drysses en speciel dueblanding rundt om og indeni buret alt imens buret står åbent i et par dage. Når vi vurderer at duerne er trygge ved buret og har spist foderet, bliver buret lukket. Der er i burets sider "åleruser", så når først duerne er kommet ind i buret, kan de ikke komme ud igen. Der er isat vand i samtlige bure. Burene bliver tilset hver dag, og det vil typisk være en periode på 22 dage indfangningen foregår. Buret står åbent i weekenden - eller når vi ved vi ikke kommer - så det ikke risikeres, at der sidder duer fanget i buret i længere tid end højest 1 dag.

Duerne bliver aflivet humant, så de ikke lider nogen overlast.

 

Det er her også meget vigtigt at pointere, at samtlige duer der er født på den givne ejendom, ALTID vil vende tilbage.

 

Dette kan i nogle tilfælde være en langt billigere og effektiv form for duebekæmpelse, da en sikring på en bygning, afhængig af størrelse, kan løbe op i mange mange tusind kroner.

Medlem af brancheforeningen for skadedyrsbeæmpere