Spørgsmål og svar: Hvordan ved jeg om der er møl i køkkenet?


Jeg har en fornemmelse af at vi har møl. Hvordan kan man
være sikker på det ? Jeg synes ikke helt de ligner dem på
Jeres billeder, er lidt kortere. Men vi har haft larver i vores
mandler, mel og noget chokolade. Vi har gjort hele
køkkenet rent, men der flyver af og til et dyr i et af vore
værelser og de flyver langsomt så de er nemme at slå i hjel.
Men vi er ved at blive vanvittige over at de bliver ved med
at være der.

Svar fra skadedyrseksperten:
I har fået tofarvet frømøl, som lever i kornprodukter i
køkkenet. Det er ikke noget man kan rengøre sig ud af som
nogen siger, men man skal have et skadedyrsfirma ud med
de rigtige produkter som kan slå dem ihjel. Man skal
minimum have 2 behandlinger med 2 ugers mellemrum.
Man skal også være opmærksom på, at de spreder sig
gennem rørgennemføringer, så bor man i etagebyggeri,
kan man risikere, at det er hele opgangen der skal
behandles (hos hver enkelt beboer)


Spørgsmålet "Hvordan ved jeg om der er møl i køkkenet?" hører under skadedyret møl.
Medlem af brancheforeningen for skadedyrsbeæmpere