Væggelus


Jeg har overnattet i 3-4 dage hos nogle bekendte der fortalte mig at de har væggelus flere dage efter jeg var kommet hjem. 1 spørgsmål: De gør ingenting ved problemet, kan man gøre noget ved det? Evt melde det til nogle der kan tage hånd om det. 2: Jeg ved jeg har fået det med hjem, da jeg næsten dagligt får bid, men før jeg fik det fortalt havde jeg min kæreste overnattende, han har sovet i min seng, dog tog han tøjet af så snart han kom ind i lejligheden, og satte det ovenpå en stor papirpose men en pude i. Han var i bad dagen efter tog sit tøj på og gik hjem, kan han have taget det med hjem? Jeg flover mig og skammer mig over at skulle fortælle ham det... 3: Hvis man bor i ejerligheder, hvad gør man så? Hvem betaler udgifterne osv.

Svar fra skadedyrseksperten:
Når man overnatter steder der er væggelus, er det næsten umuligt ikke at få dem med hjem, som så er sket for dig. Når din kæreste har sovet hos dig og du har fået væggelus med hjem et andet sted fra, har han også taget det med hjem til sig.
Når man bor i lejlighed, om det så er ejer/andel/leje, har man meldepligt. Man må ikke selv begynde at bekæmpe væggelus i sin lejlighed, da man risikerer at sprede dem videre til andre lejligheder. Dette kan medføre, at man bliver sat økonomisk ansvarlig for behandling af samtlige lejligheder i opgangen.
Det du/I skal gøre er, at kontakte ejendommen, som skal kontakte os for at lave en aftale om en samlet bekæmpelse.
Vi kan kontaktes på tlf. 43 62 04 48


Spørgsmålet "Spørgsmål: Væggelus" hører under skadedyret væggelus