Forebyggelse


I skriver at man ikke kan forebygge mod væggelus, så når man kommer hjem skal alt sprøjtes? Det forstår jeg ikke. Hvis man sørger for at ALT tøj og tasker er vasket på min 50 gr. elelr frosset, samt sørger for at have dette tøj på inden man træder ind i sit hjem, har man vel ikke taget noget med ? Ellers er det jo umuligt at bekæmpe væggelus selv med skadedyrsbekæmpelsen. Og hvad med skadedyrsbekæmperen, er deres tøj sprøjtet, ellers kan de jo i teorien fører væggelus med sig fra lejlighed til lejlighed ???? Selv havde jeg ikke mærket noget som helslt til nogen væggelus, før skadedyrsbekæmperen havde været der, og nu virker det som om at de er alle vegne ! Har gjort præcis havd der stod i skrivelsen vi fik, så hvad skyldes det ?

Svar fra skadedyrseksperten:
Når man laver en samlet bekæmpelse mod væggelus i en opgang og ikke har mærket noget til væggelus før der blev sprøjtet, er det for der har været væggelus til at starte med. Når der bliver sprøjtet, bliver væggelusene "hevet frem", så derfor oplever du som du gør nu.
Skadedyrsbekæmperen tager ikke noget med fra lejlighed til lejlighed, da væggelus er natdyr, og meget sjældent er fremme i dagslys. Man skal overnatte steder der er konstateret væggelus, for at tage dem med sig i evt. bagage eller tøj, hvor de har gemt sig.
Men hvis du får sprøjtet nu, var det vel egentlig lettere at ringe til os og få ren besked og en ordentlig forklaring?


Spørgsmålet "Spørgsmål: Forebyggelse" hører under skadedyret væggelus