er det væggelus


Hej jeg har et spørgsmål. jeg har gennem længere tid haft en følese af kriplen, specilt om aftenen og natten. jeg har også haft nogle enkle bid forskællige steder på kroppen. jeg kan ofte mærke når jeg bliver bidt, ofte under renvasket tøj om nogle timer efter er der en rød plet. andregange kan jeg mærke når de kravler op af mine ben hvis jeg sidder længe et sted og arbejder. jeg har haft jeres kolegare ude ved mig 4 gane nu, for at inspiserer. men de har intet fundet. syntes det er underligt. de har set efter væggelus og lopper. min læge kan ikke sige hvad det er men jeg er ved at blive tosset. er der noget som i vil tro det kan værer, duemider? eller andet? er der en måde at finde ud af hvad det kan være når jeg ikke finder levendne/døde beviser. det har stået på nu i 3 måneder. har set små sorte pletter på karme men jeres kollegaer har tjækket dem mange gange og siger at det ikke er vægglus. nogle ideer til hvad det kan være.


Svar fra skadedyrseksperten:
Kedeligt hvis en af vores konkurrenter har været ude og inspicere og ikke har kunne konstatere at det er væggelus - for det er det. Det kan næsten ikke være mere tydeligt efter din beskrivelse og specielt når der er sorte ekskrementer. Det kan vi kun beklage.
Når man har væggelus, skal du for det første melde det (hvis du bor i lejlighed). Dernæst skal samtlige beboere i opgangen have behandlet, da de spreder sig via rørgennemføringer.
Hvis du bor i hus, skal du minimum have 2 behandlinger med 2 ugers mellemrum, hvor alle gulvflader bliver behandlet samt i skabe/skuffer og under senge.


Spørgsmålet "Spørgsmål: er det væggelus" hører under skadedyret væggelus